Снимки:  Футболистите на Спартак (Варна) проведоха първата си тренировка за 2022-ра

...
Снимки:  Футболистите на Спартак (Варна) проведоха първата си тренировка за 2022-ра
Коментари Харесай

Спартак проведе първата си тренировка за 2022 г.

Снимки:  

Футболистите на Спартак (Варна) организираха първата си подготовка за 2022-ра година на клубния стадион. Тя бе проследена от управлението и почитателите на клуба. Старши треньорът Васил Петров сподели, че започва годината без контузени футболисти. Всички стартират подготовка като се изключи Мартин Василев, който ще се причисли по-късно в подготовката на тима, оповестява формалният уебсайт на клуба.



Другите две нови попълнения в клуба - Веселин Любомиров и Георги Чукалов, започнаха през днешния ден тренировки със " соколите ".  " Силни футболисти са и двамата и са доста положителни на своите позиции. За Веско Любомиров имаше сериозен интерес и от други тимове в страната, а Георги Чукалов се раздели с Лудогорец II и по този начин успяхме да ги притеглим при нас ", сподели Петров.



Старши треньорът на " соколите " изрази положителни усещания от качествата им на терена и вярата, че ще се приспособяват бързо към стила на игра в Спартак. 

Георги Божилов, Александър Стефанов и Николай Василев са имената, които преди Нова година напуснаха тима.

Предстои зимен предварителен лагер на отбора в турския курорт Анталия. Футболистите отпътуват на 16-ти януари и ще останат там до края на месеца, удостовери Васил Петров. 
Вече са ясни три от четирите контролни срещи, които „ соколите ” ще изиграят в Южната ни съседка.

Потвърдените срещи са със сръбските елитни отбори ФК Раднички (Ниш) и ФК Раднички 1923 (Крагуевац), както и северномакедонския ФК Гьорче Петров (Скопие). Предвидена е и четвърта контрола с казахстански тим, който се чака да удостовери до дни.

Дати на контролите:
19.01. - ФК “Туран ” Белек, Казахстан;
22.01. - ФК “Македония - Горче Петров ”, РСМ
26.01. - ФК “Раднички 1923 ” Крагуевац, Сърбия;
29.01. - ФК “Раднички ” Ниш, Сърбия.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР